Derrota per la mínima del SantCu en un partit molt intens contra el San Juan Atlético de Montcada

El masculí dels vermell-i-negres no aconsegueix remuntar el matx i encaixa la segona derrota de la temporada

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha perdut (1-2) contra el San Juan Atlético de Montcada en la tercera jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres no han pogut remuntar els dos gols dels visitants en un enfrontament a la ZEM Jaume Tubau on l'equip rival ha rebut dues targetes vermelles. La pròxima jornada, els santcugatencs es desplaçaran fins a l'estadi municipal de Santa Margarida de Montbui, on es veuran les cares contra el San Mauro UD.

Un partit que ha començat amb els santcugatencs fora de lloc i és que en els primers 15 minuts han encaixat dos gols. Hugo Ruiz ha estat l'encarregat de foradar la xarxa per partida doble. Amb un 0-2 a favor dels montcadencs, els visitants han estat a prop d'ampliar novament el marcador. Tot i això, Mario Manso, en el minut 36, ha retallat distàncies anotant un (1-2) que s'ha mantingut fins al descans.

A la represa, els jugadors d'ambdós equips han vist augmentades les seves pulsacions i en diverses ocasions han arribat fins i tot a les mans. Un duel intens que ha acabat amb dues targetes vermelles pel conjunt de Montcada. Víctor Pérez primer, i Rafael José González després, han deixat al San Juan Atlético de Montacada amb nou jugadors en els darrers minuts de partit sobre la gespa del Jaume Tubau. Els vermell-i-negres no han estat capaços d'aprofitar la superioritat numèrica i encaixen així la segona derrota de la temporada.

El tècnic, Eric Chalamanch, s'ha mostrat força insatisfet pel resultat i ha assumit que "hem de fer autocrítica, jo el primer". "No pot ser que en el minut 15 ja perdis 0-2", ha afirmat Chalamanch.

Eric Chalamanch

Hem entrat molt malament en el partit, encaixar dos gols a casa, amb la nostra gent, en els primers quinze minuts és inassumible. Hem de fer autocrítica, jo el primer, però no pot ser que en el minut quinze ja perdis 0-2 i amb ocasions per encaixar el 0-3.