El SantCu femení encaixa la primera derrota de la temporada contra el Levante Las Planas B

Les vermell-i-negres han plantat cara a una de les favorites per acabar a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

Les santcugatenques cauen derrotades contra el filial del Levante Las Planas / Foto: Cugat Mèdia

Les santcugatenques cauen derrotades contra el filial del Levante Las Planas / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Sant Cugat FC ha perdut (2-4) contra el Levante Las Planas B en la tercera jornada de Preferent Femení. Les santcugatenques no han pogut aguantar l'empenta ofensiva d'un equip candidat a estar en les primeres places de la classificació. Tot i això, les noies de Juli Garcia han disputat de diverses oportunitats i han plantat cara a les rivals. La pròxima jornada, el SantCu jugarà contra el Martinenc FC.

El partit ha començat favorable a les visitants, ja que en el minut 12 de joc, Ariadna Llivina ha avançat al filial de l'equip de Sant Joan Despí. Però, dos minuts més tard, un gol de la Laura Sese ha empatat l'enfrontament. Malgrat l'ofensiva santcugatenca, novament Ariadna Llivina i, després, Alma Ros han anotat dos gols per a les visitants que han situat un (1-3) a la mitja part.

A la represa, les de Juli Garcia han sortit a retallar la distància i, des dels 11 metres, Elisabet Romero ha situat el (2-3). Tot i això, quan semblava que les vermell-i-negres podien tornar a empatar el partit, Ariadna Llivina ha signat el seu hat-trick particular i la sentència definitiva.

L'entrenadora, Juli Garcia, ha explicat que el seu equip encara es troba en un procés "de construcció", i, això s'ha fet notat contra "una de les favorites de Preferent Femení". "El partit se'ns n'ha anat per detalls i hem amenaçat més del que elles s'esperaven", ha explicat Garcia.


Juli Garcia

Malgrat això, crec que hem competit molt bé i hem tingut ocasions. El partit se'ns n'ha anat per detalls i hem tingut més amenaça del que s'esperava el Levante Las Planas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.