Derrota del SantCu masculí a casa del Martinenc

Els d'Eric Chalamanch han estat superats (3-0) contra l'equip del Guinardó


  • Comparteix:

Un moment del partit d'aquest diumenge / Foto: Martinenc

Un moment del partit d'aquest diumenge / Foto: Martinenc

El primer equip masculí del Sant Cugat FC s'ha estavellat en la segona jornada del grup de 2 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han perdut (3-0) a Guinardó contra el Martinenc, en el primer partit de la temporada com a visitants. Tots els gols han estat en la primera meitat del partit: Pitu Plazuelo ha obert el marcador al minut 36; el segon l'ha fet Jan dos minuts després; i al minut 40 Pitu Plazuelo ha sumat el tercer.

En declaracions a Cugat Mèdia, l'entrenador del SantCu, Èric Chalamanch, ha lamentat com a l'equip "se li ha escapat el partit els últims 10 minuts de la primera part". "Una acció puntual i dos gols en accions a pilota aturada ens han fet molt mal i en aquesta categoria desconnectes 10 minuts i ho pagues molt car", ha reflexionat. Ara bé, també apunta al cantó positiu de l'enfrontament amb el Martinenc: "L'equip ha tingut la capacitat de competir els primers 35 minuts de forma molt bona".

Els santcugatencs venien de guanyar en l'inici del campionat i, així, ara mateix només tenen tres punts. La setmana que ve el SantCu rep a la ZEM Jaume Tubau el San Juan Atlético de Montcada.


Eric Chalamanch

A l'equip se li ha escapat el partit en els últims deu minuts de la primera part. Una acció puntual i dos gols en accions a pilota aturada ens han fet molt mal i en aquesta categoria desconnectes deu minuts i ho pagues molt car. L'equip ha tingut la capacitat de competir els primers 35 minuts de forma molt bona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.