El tècnic santcugatenc Martí Cifuentes classifica l'Hammarby suec per a competició europea

Cifuentes ha finalitzat tercer a la lliga i subcampió de copa


  • Comparteix:

Martí Cifuentes, tècnic santcugatenc de l'Hammarby / Foto: Cedida

Martí Cifuentes, tècnic santcugatenc de l'Hammarby / Foto: Cedida

L'entrenador de futbol santcugatenc de l'Hammarby suec, Martí Cifuentes, s'ha mostrat satisfet de la temporada feta per l'equip on ha assolit plaça per jugar competició europea, la Conference League. El conjunt de Cifuentes ha finalitzat en tercera posició a la lliga i subcampió de la copa. El santcugatenc ha explicat que 'hem estat a punt d'aixecar algun títol i ens hem quedat molt a prop'. 'El projecte continua amb molta ambició i amb una aposta per la gent jove' ha destacat Cifuentes.

Primera temporada de Martí Cifuentes al capdavant de l'equip i amb possibilitats d'aixecar algun títol i que era un dels objectius marcats. A la copa, subcampions després de perdre la final amb el Malmoe a la tanda de penals. A la lliga, l'Hammarby ha finalitzat tercer amb 56 punts, a un del segon, el Djurgarden, i a vuit del campió, l'Häcken, que ha guanyat la competició per primera vegada a la seva història.

Martí Cifuentes destaca que s'ha complert l'objectiu de jugar competició europea, però "guanyar un títol hagués estat molt especial".




Martí Cifuentes

Amb una mica més de sort i encert hauríem guanyat la copa o la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.