Sant Cugat es queda sense derbi a la Segona Catalana de futbol

El Valldoreix ha quedat enquadrat al subgrup 3A i l'Atlètic Junior ho farà al 4A


  • Comparteix:

Imatge del darrer derbi entre el Valldoreix i l'Atlètic Junior / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del darrer derbi entre el Valldoreix i l'Atlètic Junior / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat es queda sense derbi a la Segona Catalana de futbol després del sorteig de grups provisionals de la Federació Catalana. El Valldoreix ha quedat enquadrat al subgrup 3A amb els equips del Barcelonès i el Baix Llobregat. De la seva banda, l'Atlètic Junior jugarà al subgrup 4A amb els equips del Vallès Occidental, Osona i Berguedà. Els tres primers de cada grup jugaran la fase d'ascens i la resta hauran de lluitar per la permanència a la segona fase. L'Atlètic Junior seguirà entrenat per Alberto Morales i el Valldoreix canvia de tècnic amb l'arribada de Pablo Becerril i la marxa de Jose Vargas.

Sant Cugat es queda sense derbi després de sis temporades. La distribució dels grups impossibilita que Valldoreix i Atlètic Junior es trobin.

Els rivals del Valldoreix seran el Bellvitge, Terlenka, Sporting Gavà, Sant Idelfons, Sant Ignasi, Marianao, Levante las Planas, Legends, Gornal i Almeda.

El Junior s'enfrontarà amb el Puigreig, Gurb, Gironella, Castellar, Sant Quirze, Vic Riuprimer, Voltregà, Joanenc, Taradell i Berga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.