El santcugatenc Marc Cabestany, nou entrenador de l'Espanyol femení

Cabestany arriba al club blanc-i-blau després de la seva aventura a la Superlliga índia per tornar a lluitar per l'ascens a Primera Divisió


  • Comparteix:

Marc Cabestany amb la seva nova samarreta blanc-i-blava / Foto: RCD Espanyol

Marc Cabestany amb la seva nova samarreta blanc-i-blava / Foto: RCD Espanyol

El tècnic santcugatenc Marc Cabestany agafa les regnes del primer equip femení de l'Espanyol amb l'objectiu de retornar el conjunt blanc-i-blau a la Lliga Iberdrola, la Primera Divisió. Cabestany ha estat director de metodologia de l'Escola de Futbol femení Manu Lanzarote, on va acabar dirigint el primer equip, i també té experiència al futbol masculí, on ha dirigit el Junior, l'Igualada i l'Atlètic Sant Just, entre d'altres, i ha estat segon entrenador a l'Olot i al Badalona.

El tècnic arriba a l'Espanyol després de la seva aventura a la Superlliga índia com a segon entrenador de l'exjugador anglès Steve Coppell a l'ATK Kolkata. En declaracions al mitjà del club, Cabestany es pren el nou projecte en un "club històric" com l'Espanyol com una "oportunitat". Sobre el "somni" de tornar a la Primera Divisió, el santcugatenc avisa: "que ningú es pensi que serà fàcil". L'Espanyol competirà a la nova Primera Divisió RFEF femenina, la categoria de plata del futbol estatal, després de quedar-se a les portes de l'ascens a Primera la temporada passada.

Cabestany assegura que aportarà "professionalitat" i "un tracte proper amb les jugadores", a més de "confiança en la feina". Vol un vestidor "sa, unit i ambiciós" i al camp un equip "valent, que miri la porteria rival, sòlid i que suï la samarreta". En definitiva, que l'afició se'n senti "orgullosa".


Marc Cabestany

És l'Espanyol, és un club històric. En la vessant femenina ha aconseguit molts èxits i per a mi és una oportunitat, perquè crec que ens podem ajudar mútuament. Que ningú es cregui que serà fàcil, al contrari, hi ha molts equips que volen el mateix. Per a aquest somni que per nosaltes és un objectiu, tenim les persones, tenim el pla i necessitem el temps. Això no s'aconseguirà a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.