Pau Víctor assoleix l'ascens amb el Girona a Primera Divisió

El futbolista santcugatenc va anar convocat amb el triomf (1-3) al camp del Girona


  • Comparteix:

El primer per la dreta és Pau Víctor celebrant l'ascens amb el Girona / Foto: Girona FC

El primer per la dreta és Pau Víctor celebrant l'ascens amb el Girona / Foto: Girona FC

El futbolista Pau Víctor ha assolit l'ascens a Primera Divisió amb el Girona després de superar (1-3) el Tenerife al play-off d'ascens. Pau Víctor va entrar a la convocatòria d'aquest partit i que serveix perquè el conjunt gironí retorni a la màxima categoria del futbol estatal. El santcugatenc és un dels capitans del filial i ha signat una segona volta de campionat brillant amb el conjunt gironí que milita a Tercera Federació i que s'ha quedat a les portes de l'ascens.

Pau Víctor viu un moment dolç, tot i que aquesta temporada no ha debutat amb el primer equip en partit oficial. La temporada passada ja va jugar els primers minuts amb el primer equip en una eliminatòria de Copa del Rei davant l'Alcorcón. Després també va anar convocat en tres partits davant las Palmas, Lugo i Cadis.

Ara caldrà conèixer quin és el futur del jugador santcugatenc, si segueix amb el primer equip o continua competint amb el filial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.