El Mira-sol clou la temporada amb la incertesa d'on engegarà el curs vinent

El canvi de gespa del camp de futbol podria alterar la planificació dels entrenaments


  • Comparteix:

Un dels equips del CFU Mira-sol Baco / Foto: Cugat Mèdia

Un dels equips del CFU Mira-sol Baco / Foto: Cugat Mèdia

El CFU Mira-sol Baco tanca la temporada sense saber encara on podrà engegar la vinent. El canvi de gespa del camp de futbol, que es realitzarà durant l'estiu, podria motivar canvis en la planificació del club, que engegarà el curs a mitjans d'agost. El president de l'entitat, Joan Salabert, considera que la instal·lació de la nova gespa és 'absolutament necessària', però es pregunta on podran entrenar els prop de 400 jugadors del club quan comenci el nou curs. Des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Francesc Carol, ha avançat que caldrà 'flexibilitat' per part de totes les entitats per encabir els entrenaments dels equips arreu de la ciutat.

El responsable de l'àrea d'Esports ha recordat que aquest estiu es farà el canvi de gespa als diferents equipaments esportius de Sant Cugat, començant per la ZEM Jaume Tubau i Can Magí. La coordinació, ha explicat, "depèn dels tempos de l'empresa" encarregada d'aquests treballs, que també es realitzaran a municipis d'arreu del país. Així, Carol assegura que s'ha fet una "crida a la permissivitat" per part dels clubs per adaptar-se a la situació. "Cal aquesta flexibilitat per tenir una gespa que durarà molts anys", ha apuntat el regidor.

Des del CFU Mira-sol Baco, però lamenten que "falta informació". "Estem tancant la temporada i no podem dir on començarem l'any que ve", s'ha queixat Salabert, que malgrat la preocupació, ha manifestat confiança en l'acció del govern.

El club ha tancat aquest dijous la temporada amb una trobada al camp de futbol, amb prop de 400 jugadors. A més, s'ha aprofitat l'acte per presentar l'equip de diversitat funcional, que, amb la col·laboració de la Fundació Catalònia, forma part del club verd-i-negre des de fa tres anys.

La trobada, a més, ha tingut tarannà solidari, amb una tómbola la recaptació de la qual s'ha destinat al projecte ChampionsforPedrito.




Joan Salabert

Les famílies marxen de vacances i no podem dir on tornarem. Cal canviar la gespa i posarem la nostra part de sacrifici. Espero que l'Ajuntament ens digui on podrem tenir els quasi 500 nanos.

Francesc Carol

Estem jugant amb els camps perquè hi haurà moviments, calculant quins estan disponibles. Hem fet una crida a tots els equips per tenir aquesta permissivitat d'entrenament. Cal aquesta flexibilitat per tenir una gespa que durarà molts anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.