Martí Cifuentes, nou tècnic de l'Hammarby suec on Zlatan Ibrahimovich és un dels inversors

L'entrenador santcugatenc abandona l'Alborg danès per afrontar un repte majúscul


  • Comparteix:

Martí Cifuentes, nou tècnic de l'Hammarby / Foto: Aalborg

Martí Cifuentes, nou tècnic de l'Hammarby / Foto: Aalborg

L'entrenador de futbol santcugatenc Martí Cifuentes s'ha convertit en nou tècnic de l'Hammarby suec, un dels conjunts més potents d'Escandinàvia. El club suec ha pagat la clàusula de rescissió a l'Aalborg danès per alliberar el tècnic que arriba a un dels equips més destacats de la lliga de Suècia. El davanter suec del Milan, Zlatan Ibrahimovic, té un 23% de les accions i és un dels inversors potents de l'entitat. Cifuentes, en declaracions a Cugat Mèdia, ha destacat que 'és conscient del repte majúscul que hauré d'afrontar, però estic amb moltes ganes d'assolir fites importants i guanyar títols'.

Martí Cifuentes s'està convertint en un dels tècnics de moda d'Escandinàvia després d'entrenar l'Standefjord noruec on va assolir l'ascens de categoria i el va mantenir a la següent temporada.

Després va marxar a l'Aalborg danès on aquesta temporada l'ha situat quart classificat i on no podrà acabar el curs després de fitxar per l'Hammarby. La lliga de Suècia es disputa d'abril a novembre i el conjunt suec és el vigent campió de Copa i va disputar la prèvia de la Conference League.

"Vinc a un dels clubs importants, amb una idea clara, un joc ofensiu i que la gent surti satisfeta amb el futbol que practiqui l'equip" ha ressaltat Cifuentes.




Martí Cifuentes

Volem anar a competició europea cada any i guanyar títols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.