El SantCu incia l'any amb un triomf valuós al camp del Santfeliuenc

Arnau i Guillem Benet marquen els dos gols del triomf que manté l'equip a la zona alta

El capità Arnau Benet ha marcat un dels gols del partit al camp del Santfeliuenc / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del SantCu ha derrotat (0-2) el Santfeliuenc a la jornada 12 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Un gol de Guillem Benet a la mitja hora de joc i un altre d'Arnau Benet a l'inici del segon temps han certificat el triomf vermell-i-negre. El porter Guillem Nadal ha aturat un penal abans de finalitzar el primer temps, jugada decisiva per mantenir la porteria a 0. Els santcugatencs són quarts, a set punts del líder, el Manlleu, i aquesta jornada reben la visita del cuer, el Vic Riuprimer.

El SantCu ha iniciat el 2022 amb bon peu i amb una victòria que l'apropa a la zona alta del grup. El partit d'aquest diumenge a les Grases ha servit per veure un equip santcugatenc molt combinatiu amb pilota i deixant sense opcions a un Santfeliuenc, que és un dels favorits per pujar.

Una gran acció col·lectiva del SantCu ha acabat amb diana de Guillem Benet a la mitja hora de joc. La jugada clau ha arribat abans d'arribar al descans quan Guillem Nadal ha aturat un penal. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, Arnau Benet ha marcat el segon, gairebé a l'inici del segon temps. Tres punts per seguir a la zona capdavantera de la taula.