SantCu i Santboià es reparteixen els punts en un duel de la part alta del grup

Els santcugatencs han empatat (1-1) davant els del Baix Llobregat

El primer equip masculí del SantCu ha empatat (1-1) davant el Santboià a la cinquena jornada del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'han avançat a través de Ferran Roca al minut 56, però els visitants han igualat dos minuts després a través de Serigne Ngom. Els dos equips han intentat trencar l'empat, però s'han hagut de conformar amb el repartiment de punts. Els vermell-i-negres continuen a la part alta de la taula i la propera jornada visiten el camp del Tona, rival directe a la lluita per l'ascens.

El SantCu continua invicte i sent dominador dels partits, però aquesta jornada sense encert de cara a porteria. El Santboià és un dels clubs que lluiten per retornar a la Tercera Federació i ha demostrat la seva experiència en determinades fases del partit.

Els vermell-i-negres han estat dominadors del joc i han tingut una ocasió molt clara gairebé a la mitja hora de partit. Els d'Oriol Alcázar han insistit, però s'han trobat un rocós Santboià. El primer temps ha finalitzat sense gols. A la represa, els locals han estirat línies i Ferran Roca al minut 56 ha inaugurat el marcador després d'un penal llançat per Guillem Benet que ha errat. El refús ha caigut als peus de Ferran Roca que ha posat l'1 a 0.

L'alegria ha durat ben poc perquè dos minuts després, Serigne Ngom ha igualat el partit situant l'empat a 1 al marcador. La jugada clau ha arribat quan el visitant Marcos Guerrero ha estat expulsat al minut 80 i els vermell-i-negres ho han intentat, però sense sort.