El SantCu cerca el primer triomf de la lliga al camp del Júpiter

Els vermell-i-negres juguen aquest diumenge a les 12 h a camp barceloní


  • Comparteix:

El SantCu vol sumar el primer triomf a la lliga / Foto: Aina Villares

El SantCu vol sumar el primer triomf a la lliga / Foto: Aina Villares

El primer equip masculí del SantCu cerca el primer triomf de la temporada aquest diumenge a les 12 h al camp del Jupiter en matx corresponent a la jornada 3 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs sumen dos punts després de dues jornades i els barcelonins en sumen un. Els d'Oriol Alcázar són el segon equip més golejador amb set dianes i el més golejat amb set. Els vermell-i-negres volen traduir el bon joc en victòries.

El SantCu juga en un dels camps històrics del futbol català, la Verneda, I quin millor escenari per sumar el primer triomf de la temporada. El rival, el Jupiter, també necessita i vol assaborir la primera victòria després d'una desfeta i un empat.

Els vermells-i-negres tenen un potencial ofensiu destacat amb set gols en dos partits, però també un dèficit defensiu amb set gols encaixats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.