El Futbol Sala Sant Cugat visita el Castellar amb ganes d'aconseguir la cinquena victòria consecutiva

A falta de dues jornades, els de Manel Muñoz ja no disposen d'opcions d'ascens perquè estan a set punts del líder, el Montcada


  • Comparteix:

La plantilla del Sant Cugat està realitzant un molt bon final de temporada. / Foto: FS Sant Cugat

La plantilla del Sant Cugat està realitzant un molt bon final de temporada. / Foto: FS Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) busca aquest dissabte a les 18.30 h el cinquè triomf consecutiu contra el Farmacia Yanguela Castellar en la jornada 14 de la Divisió d'Honor Catalana. Els santcugatencs són segons, però ja no disposen d'opcions per accedir a la primera plaça, que dona accés a la promoció de categoria. A falta de dues jornades per disputar, el líder, el Montcada, té set punts més que els vermells-i-negres. Els jugadors de Manel Muñoz estan realitzant un bon tram final de temporada, encadenen quatre jornades consecutives guanyant.

El tècnic del FSSC, Manel Muñoz explica que "serà un partit difícil" perquè el Castellar s'està jugant la permanència en les últimes jornades i vindran molt endollats per tal de salvar-se abans de l'última jornada". Muñoz també ha destacat del Castellar que és un conjunt que ha posat "en molts problemes" als equips de la part alta.


Manel Muñoz

El Castellar s'està jugant la permanència en les últimes jornades i vindran molt endollats per tal de salvar-se abans de l'última jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.