El SantCu trenca la mala dinàmica amb una golejada d'escàndol davant el Parets

Els vermell-i-negres tornen a guanyar després de cinc jornades amb un triomf contudent


  • Comparteix:

L'equip masculí del Sant Cugat Futbol Club ha guanyat (6-1) el Parets a la jornada 12 del subgrup de la Primera Catalana. Els vermell-i-negres han trencat una ratxa de cinc jornades sense guanyar amb un triomf contundent ple d'efectivitat. Els santcugatencs són quarts i obren una escletxa important amb la zona de descens. Els d'Oriol Alcázar visiten la propera jornada el Sabadell Nord, avantpenúltim classificat.

Els santcugatencs han sortit una mica adormits al terreny de joc i els visitants han gaudit d'una primera ocasió que ha trobat el travesser com aliat vermell-i-negra. El davanter santcugatenc Wilber ha donat ràpida resposta amb una bona oportunitat.

Qui ha obert la llauna ha estat el Parets al minut 23 amb una errada local. La reacció santcugatenca no s'ha fet esperar i Sergi Mas ha empatat el matx. Abans d'arribar al descans, Wilber ha marcat el 2 a 1 amb una bona jugada trenada.

A la represa, el Parets ha gaudit de dues clares ocasions, però Marc Arnau amb una rematada brillant ha donat tranquil·litat amb la tercera diana.

A partir d'aquest instant, el SantCu ha exhibit efectivitat amb dianes de Wilber, que ha fet un doblet, Guillem Benet, de penal, i Ivan Sánchez.

El tècnic, Oriol Alcázar, ressalta que aquest triomf aporta serenor al cos tècnic i jugadors per seguir treballant amb la direcció correcta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.