El Sant Cugat femení empata a 2 en la seva visita al Martinenc

Les vermelles-i-negres han aconseguit un punt de mèrit al camp de les terceres classificades

El Sant Cugat en un partit previ contra el Vilafranca / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Sant Cugat Futbol Club ha aconseguit empatar (2-2) al camp del Martinenc, un dels rivals més difícils de la categoria. Aquest partit corresponent a la tretzena jornada de Preferent. Amb aquest resultat. les santcugatenques són sisenes amb 18 punts en deu partits.

El xoc ha començat amb un Martinenc superior fent valer la seva millor posició a la taula. Les locals han obert la llauna al minut quatre amb un gol de Clàudia Martí i no s'han relaxat. Al minut dinou de partit, el Martinenc ha ampliat l'avantatge gràcies a la transformació d'un penal que ha executat Beatriz Tudela.

Ja dos gols per sota, el Sant Cugat ha reaccionat i ha començat a produir el seu millor joc. Cinc minuts després del (2-0), Alexandra Garcia ha escurçat distàncies anotant un gol importantíssim per al marcador final. Quan s'apropava el descans, Lara Claramunt ha igualat el marcador.

Després de la bona i entretinguda primera meitat amb quatre gols en total, les jugadores no han aconseguit mantenir l'efectivitat. Els darrers quaranta-cinc minuts han estat orfes de gols i per això el resultat final ha estat el de (2-2).

El següent partit de les santcugatenques serà a la ZEM Jaume Tubau amb la visita del Palautordera.