El SantCu femení remunta i supera el Llerona

Un doblet de Marta Feliu i un gol de Nuria Becerra mantenen a les santcugatenques en setena posició

Imatge del partit entre el SantCu i el Llerona / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat femení ha guanyat (3-1) aquest diumenge al Llerona en la jornada 12 de Preferent de futbol. Les vermell-i-negres han hagut de remuntar el partit amb un doblet de Marta Feliu i un gol de Nuria Becerra. Després de la victòria, les santcugatenques són sisenes, a set punts del líder, el Fontsanta Fatjó que té un partit pendent de jugar. La propera jornada les santcugatenques visitaran el camp del Martinenc, el tercer, per seguir mirant amunt a la classificació.

La primera meitat ha estat de domini santcugatenc. Les jugadores de Tono Cadevall han disposat de més ocasions que les visitants. No obstant això, el Llerona s'ha avançat al marcador al minut 43 després que Judit Carmona rebés dins l'àrea un servei de banda i enviés la pilota al fons de la xarxa després d'un bon xut amb l'interior. El Sant Cugat ha sabut reaccionar i ha empatat el partit just abans de la mitja part. Marta Feliu, després de rebre una bona passada llarga, s'ha quedat sola davant de la portera i ha marcat un gol psicològic després de superar-la amb una autopassada.

El Sant Cugat ha sortit millor a la represa i ha disposat d'alguna ocasió de gol, tot i això, el Llerona també ha tingut alguna oportunitat. Al minut 63 la portera rival ha comès una errada en una mala sortida que Marta Feliu ha sabut aprofitar per avançar al Sant Cugat. A mitjans de la segona part no hi ha hagut un clar dominador del partit. Al minut 80, Nuria Becerra ha sentenciat la victòria santcugatenca marcant després de rebre un refús dins l'àrea.

Tono Cadevall

S'han posat 0-1 i hem hagut de remontar, en esta categoria por molt superior que siguis, si baixes el nivell d'actitud l'altre equip t'iguala.