El Valldoreix es veu superat per la Fontsanta i encadena quatre jornades sense guanyar

Els valldoreixenxs continuen encallats com a locals i ceuen per la mínima davant la Fontsanta

El Valldoreix FC cau derrotat davant la Fontsanta / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC perd (0-1) davant la Fontsanta a la jornada 21 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els valldoreixencs es veuen superats per una diana de Roman Rostokin al minut 14. Els de Jose Vargas encadenen quatre jornades sense guanyar i ocupen la sisena posició. Els verd-i-blancs tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran el camp del Prat Delta, quart classificat.

El Valldoreix continua encallat com a local i només ha guanyat un partit a casa. Aquesta jornada ha seguit la mala dinàmica amb la derrota davant la Fontsanta. Els valldoreixencs ho han intentat de totes les maneres, però s'han vist superat per un efectiu Fontsanta que ha aprofitat una errada defensiva per fer l'únic gol del matx. Els verd-i-blancs ho han intentat de totes les maneres possibles, però sense encert.

El tècnic, Jose Vargas, es mostra satisfet amb la feina dels seus jugadors, però lamenta la derrota.