El Sant Cugat FC convoca eleccions a la presidència l'1 de març

L'actual president del club vermell-i-negre, Llorenç Santasusagna, ha confirmat a Cugat Mèdia que es tornarà a presentar


  • Comparteix:

La junta directiva del club / Foto: Sant Cugat FC

La junta directiva del club / Foto: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC ha convocat eleccions per a la presidència l'1 de març per la finalització natural del mandat. L'actual president del club vermell-i-negre, Llorenç Santasusagna, ha confirmat a Cugat Mèdia que es tornarà a presentar amb l'objectiu de continuar treballant 'amb la mateixa il·lusió que el primer dia' i per donar continuïtat als projectes que han engegat des de l'entitat. Els candidats, que hauran de presentar la seva candidatura entre el 10 i el 14 de febrer, han de ser socis ordinaris que siguin majors d'edat, tinguin establert com a mínim un any d'antiguitat com a soci i no tinguin suspesa la seva condició de soci.

Les eleccions se celebraran a la ZEM Jaume Tubau i els electors podran exercir el seu dret a vot de deu del matí a dues de la tarda i hauran de portar el DNI, el carnet de conduir o el passaport. El cens electoral s'exposarà públicament al tauler d'anuncis de les oficines del club a partir del 27 de gener i fins al 31 de gener. Els dies 3, 4 i 5 de febrer es podran presentar reclamacions davant la Junta Electoral, que les resoldrà, si s'escau, el 6 i 7 de febrer.




Llorenç Santasusagna

Per mi és tot un honor presidir aquest gran club. Tinc la mateixa il·lusió que el primer dia, i per això em torno a presentar. Hem engegat projectes amb el club que volem acabar d'implementar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.