L'Atlètic Junior suma el segon triomf consecutiu en el complicat camp del Cubelles

Els blau-i-negres signen la major golejada de la temporada a Cubelles


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Atlètic Junior s'ha imposat (1-4) al camp del Cubelles a la jornada 10 del grup 3 de la Segona Catalana. Els d'Alberto Morales han marxat al descans amb avantatge amb dianes d'Adri Garcia i Sergi Venegas. A la represa, novament Adri Garcia i Pau Retuerto ha tancat la golejada.

L'entrenador de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, considera que aquest ha estat un dels 'millors partits de la temporada' de l'Atlètic Júnior. Morales ha afirmat que tenien 'bastant controlat el joc i els punts febles del Cubelles'. Això els ha permès desplegar un joc ofensiu eficaç per desarmar l'engranatge defensiu dels rivals.

El Júnior va tenir un clar domini del partit, generant nombroses ocasions en atac i concedint pocs contraatacs en defensa. Per tot plegat, Morales ha destacat que el seu equip ha tingut un partit força 'plàcid'. Amb aquesta victòria, els santcugantencs se situen a la mitja taula i la jornada vinent rebran el Sant Andreu de la Barca, conjunt de la part alta de la classificació.




Alberto Morales

Ha estat el millor partit de la temporada. Hem generat moltes ocasions, i n'hem aprofitat quatre. Ha sigut molt plàcid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.