El SantCu s'endú el derbi i reneix a costa d'un Atlètic Junior inofensiu

Els vermell-i-negres tornen a guanyar després de tres jornades i deixen als d'Alberto Morales tocats


  • Comparteix:

El SantCu supera l'Atlètic Junior (0-2) i reneix de les seves cendres a costa d'uns blau-i-negres mancats de producció ofensiva. Els de Joan Garcia, més efectius a l'hora de jugar les seves cartes, aconsegueixen així endur-se el derbi i trencar una ratxa de tres partits consecutius sense conèixer la victòria al grup 3 de Segona Catalana. Un triomf que, per altra banda, deixa tocat a l'Atlètic Junior, que encadena dues derrotes consecutives i suma una nova jornada sense veure porteria. Els vermell-i-negres intentaran donar continuïtat al bon estat de forma la setmana que ve contra l'Olivella, mentre que els d'Alberto Morales es veuran les cares amb la Fundació Atlètic Vilafranca.

El partit s'ha posat de cara els vermell-i-negres ben aviat, quan al minut 10 de la primera meitat Jordi Ranera ha enviat la pilota al fons de la xarxa després del refús del porter a un centre d'Arnau Benet. Amb l'avantatge en el marcador, el SantCu ha mantingut juntes les files defensives, impedint qualsevol intent ofensiu de l'Atlètic Junior i sortint ràpidament al contraatac.

Els blau-i-negres han intentat apropar-se jugant al toc a la porteria defensada per Toni Jiménez, a qui no han intimidat per la falta de lucidesa als metres finals. El capità dels vermell-i-negres, Naoufal El Ghrim, ha tingut el 0 a 2 de cap en una de les poques ocasions de la primera meitat, però el meta blau-i-negre s'ha enlairat brillantment per evitar-lo.

No ha estat fins a la segona meitat que l'Atlètic Junior ha gaudit de la seva ocasió de gol més clara, després d'una jugada per la banda esquerra que ha intentat culminar, sense èxit, David Escario. Amb els locals posant una marxa més en atac, el SantCu ha buscat fer mal amb un joc vertical. Guillem Benet ha estat a punt d'ampliar la distància en el marcador amb un llançament de falta, però la pilota s'ha estavellat al travesser.

Minuts més tard, Joel Mateos també ha tingut la seva oportunitat de fer gol, però Carlos Martínez ho ha tornat a evitar. Qui sí que ha pogut finalment superar Martínez ha estat Kevin Caballero, que s'ha estrenat com a golejador del SantCu després d'una assistència de Mateos i ha sentenciat el partit.






Kevin Caballero

El més important és la victòria, ja que feia tres jornades que no guanyàvem. Content pel gol i per haver guanyat, a veure si podem agafar una dinàmica positiva.

Alberto Morales

Quan intentes proposar i els equips es tanquen és molt més difícil. Si et poses en contra només començar, molt més fàcil per al rival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.