SantCu i Valldoreix es veuen les cares abans del derbi històric

Sergi Mas i Jacobo Fernández de Liencres analitzen el derbi entre SantCu i Valldoreix

Futbol

Publicat el 10/oct/19 per Redacció

El SantCu i el Valldoreix disputen el derbi santcugatenc del grup 3 de la Segona Catalana de futbol aquest dissabte a les sis de la tarda. El vermell-i-negre Sergi Mas i el verd-i-blanc Jacobo Fernández de Liencres analitzen el derbi amb la igualtat com a definició del matx. Els dos conjunts ocupen la part alta de la classificació. El SantCu és setè amb 8 punts i el Valldoreix, cinquè amb 10.

Derbi històric a la ZEM Jaume Tubau entre el Sant Cugat Futbol Club i el Valldoreix Futbol Club. Dos equips joves que viuen en mons antagònics. El Valldoreix és una entitat creada fa pocs anys però amb una brillant història amb dos ascensos i el segon any consecutiu a Segona Catalana. Un dels jugadors destacats és Jacobo Fernández de Liencres. 23 anys, davanter i nou temporades a l'entitat i amb un segell d'identitat a la seva cama esquerra. Golejador, competitiu i amor per uns colors. Fernández De Liencres ressalta que és un partit complicat, però destaca la qualitat de la plantilla verd-i-blanca.

El SantCu, acabat de descendir de Primera Catalana, vol tornar a aquesta categoria amb una important aposta pel planter amb 11 jugadors de la casa. Un d'aquests joves és Sergi Mas, migcampista de 19 anys i des dels tres que milita al club vermell-i-negre. L'objectiu és estar a la part alta i viure el somni de jugar al primer equip. Mas espera guanyar el matx després de dues jornades sense bons resultats.




DECLARACIONS

Jacobo Fernández

La plantilla és molt competitiva i ho demostra en cada partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Sergi Mas

Jugar al primer equip és un somni fet realitat. Des dels tres anys que estic al SantCu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio