El femení del SantCu no falla davant el Cornellà i suma la segona victòria consecutiva

Les de Carlos Navas s'estrenen com a locals amb un triomf per situar-se a la part alta de la classificació

Imatge d'arxiu del femení del SantCu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Sant Cugat FC supera el Cornellà (3-2) i suma la segona victòria consecutiva al grup 1 de Preferent. Les de Carlos Navas, que s'ha estrenat a la banqueta com a local amb un triomf, continuen així amb el bon estat de forma i se situen a la part alta de la classificació amb sis punts. La setmana que ve, les vermell-i-negres tornaran a jugar a casa i ho faran davant el Riudoms, un conjunt acabat d'ascendir però que està demostrant ser un dels equips més perillosos de la competició.

Les santcugatenques han iniciat amb bon peu el partit, posant-se per davant en el marcador al minut 21 gràcies a un gol de Morban. La mateixa jugadora ha repetit set minuts més tard per posar el 2 a 0 i encarrilar el partit per les vermell-i-negres, que han fet el 3 a 0 al minut 34 amb un gol de Laura Sese. Abans de marxar al descans, però, el Cornellà ha reaccionat i ha retallat distàncies en el resultat amb un gol al minut 42 de Júlia Vidal.

A la represa, l'equip visitant ha tornat a colpejar i ha posat la por al cos del Sant Cugat, que ha vist com passava del 3 a 0 al 3 a 2 amb gairebé tota la segona meitat encara per davant. L'equip local, però, ha aconseguit defensar el resultat i ha acabat enduent-se els tres punts.