El CFU Mira-sol Baco engega la temporada amb el protagonisme dels equips femenins

L'entitat santcugatenca, que ha presentat els seus 27 conjunts, inicia el curs amb el màxim nombre d'equips de la seva història


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco ha donat el tret de sortida a la temporada aquest divendres amb la presentació oficial dels 27 equips de l'entitat amb l'especial protagonisme de la secció femenina, que enguany compta amb dos equips més que se sumen als dos ja existents. D'aquesta manera, el club santcugatenc continua amb el seu creixement amb més de 400 jugadors i jugadores que han desfilat pel centre del camp davant l'afició. L'entitat verd-i-negre inicia, així, un nou curs amb l'aposta pel futbol base per bandera.

L'augment d'equips i de jugadors en els darrers anys ha provocat, això sí, que el club demandi una renovació de les seves instal·lacions. El president del Mira-sol, Joan Salabert, ha reclamat en declaracions a Cugat Mèdia l'ampliació dels vestuaris per poder-hi encabir els equips femenins, així com una renovació d'una gespa del camp que ja té deu anys. Salabert ha aprofitat els parlaments posteriors a la presentació per recordar que volen 'un club que formi persones i que transmeti uns valors amb l'esport'.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assistit a la celebració i ha felicitat l'entitat mirasolenca per la seva aposta pel futbol femení. Ingla també ha refermat el seu compromís amb les entitats esportives per solucionar les seves demandes i ha assegurat que el govern 'treballarà colze a colze perquè les coses vagin millor'.

Com és habitual, la presentació ha finalitzat amb una fotografia de grup amb tots els jugadors i jugadores que conformen el club verd-i-negre.






Joan Salabert

El nombre de vestuaris d'aquest camp és just. Els vestuaris no es poden compartir entre equips masculins i femenins, per tant ens caldria ampliar-los. També ens agradaria remodelar la gespa, que ja té 10 anys.

Mireia Ingla

L'esport femení està creixent moltíssim. El fet que tinguem més equips de noies en un món eminentment masculí com el del futbol és una molt bona notícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.