Els equips santcugatencs de Tercera Catalana de futbol comencen la temporada aquest cap de setmana

El filial del SantCu, el Junior FC i el Mira-sol Baco intentaran millorar els resultats del darrer curs


  • Comparteix:

Els equips de Tercera Catalana comencen la temporada / Foto: Cedida

Els equips de Tercera Catalana comencen la temporada / Foto: Cedida

Els equips santcugatencs que militen a Tercera Catalana de futbol donen el tret de sortida a la temporada aquest cap de setmana. El filial del SantCu, el Junior FC i el Mira-sol Baco encaren un nou curs amb l'objectiu de millorar els seus resultats. A diferència de l'anterior campanya, enguany no hi haurà cap derbi local, ja que els tres equips es troben enquadrats en grups diferents.

El filial del SantCu començarà el seu camí pel grup 7 de Tercera Catalana aquest dissabte davant el Viladecavalls a la ZEM Jaume Tubau a les sis de la tarda. Els vermell-i-negres canvien així de grup i es veuran les cares amb un conjunt que la temporada passada va finalitzar en sisena posició. Els santcugatencs, per la seva banda, van finalitzar en dotzena posició.

El Mira-sol s'estrenarà a domicili al camp del Castellar a partir de dos quarts de set de la tarda. Els de Gabriel Bravo, que militen al grup 6, s'enfrontaran a un Castellar que no va poder passar de la quinzena posició, mentre que el Mira-sol va finalitzar desè.

Per la seva banda, el Junior jugarà com a local contra La Llàntia a dos quarts de set de la tarda en el seu inici a la temporada. Després de finalitzar en catorzena posició el curs passat i assolir la permanència, els d'Aleix Giol es veuran les cares amb un dels equips capdavanters de la divisió i que va acabar com a quart classificat la darrera temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.