Ramon Juan afronta la primera eliminatòria d'ascens amb el Cornellà davant la Ponferradina


  • Comparteix:

Ramon Juan és el porter del Cornellà / Font: Cugat.cat

Ramon Juan és el porter del Cornellà / Font: Cugat.cat

El porter santcugatenc del primer equip del Cornellà, Ramon Juan, es mostra optimista de cara a la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió A davant la Ponfederradina. Els cornellanencs juguen el partit d'anada aquest diumenge com a locals. Els de Xavi Calm han de superar tres eliminatòries per pujar a Segona Divisió A.

Rival complicat

El Cornellà ha finalitzat en quarta posició al grup 3 de Segona B i s'ha classificat per a la fase d'ascens a Segona A per segon any consecutiu. Els cornellanencs s'han classificat a la darrera jornada de lliga després de superar el Terol i aprofitar l'empat de l'Espanyol B al camp del València B. El rival del Cornellà és la Ponferradina que va baixar fa algunes temporades de Segona A. Ramon Juan és conscient de la dificultat d'eliminar un rival d'entitat, però es mostra optimista per superar aquesta ronda.

Porter, amb llarga trajectòria

Ramon Juan va arribar al Cornellà sent infantil de segon any procedent de la Damm. Des d'aquell moment, Juan ha anat passant per totes les categories de l'entitat. La temporada passada, tot i ser juvenil, ja era el segon porter del primer equip. I aquesta campanya va començar els sis primers enfrontaments, després va estar quatre de suplent i des de fa 11 ocupa la porteria cornellanenca.


Ramon Juan

Volem fer bé les coses a casa per aconseguir un bon resultat,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.