Jordi López deixarà de ser l'entrenador de l'Atlètic Junior al finalitzar la temporada

El club santcugatenc ja està buscant el seu substitut de cara el proper curs


  • Comparteix:

El tècnic de l'Atlètic Junior, Jordi López / Foto: Cugat Mèdia

El tècnic de l'Atlètic Junior, Jordi López / Foto: Cugat Mèdia

Jordi López deixarà de ser l'entrenador de l'Atlètic Junior la pròxima temporada. Així ho ha confirmat el Club Junior a Cugat Mèdia, que també ha explicat que ja està buscant el seu substitut de cara al curs vinent al grup 3 de Segona Catalana. López no ha aconseguit assolir l'objectiu de lluitar per l'ascens a Primera Catalana, i a falta de dues jornades perquè acabi la lliga, l'equip santcugatenc és setè amb 50 punts a 14 del segon i a 22 del líder, l'Atlètic Sant Just. Tot i començar amb molt bon peu la temporada i haver fet una primera volta més que notable, l'equip s'ha desinflat al segon tram de la competició. Els blau-i-negres han encaixat doloroses derrotes i en els últims deu partits, ha firmat un registre de tres victòries i set derrotes.

El director esportiu del club, Sergio Romero, ha explicat que ha estat 'un acord mutuu' després d'una temporada 'molt desgastant' per l'entrenador, que posa el punt final així a la seva trajectòria al primer equip després de dos anys. Romero també ha explicat que ja tenen el proper entrenador 'pràcticament lligat' i que esperen que a la pròxima etapa l'equip lluiti per estar a la part alta de la classificació.




Sergio Romero

Ha estat una temporada bonica però difícil i dura, i ell volia descansar. Nosaltres seguim amb la idea de continuar el projecte i donar una empemta a un equip que té bon nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.