L'Atlètic Junior torna a caure i s'allunya dels primers classificats

Els de Jordi López encadenen dues derrotes consecutives i es mantenen en quarta posició amb 41 punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

L'Atlètic Junior cau a casa davant el Bellvitge (1-2) i encadena la segona derrota consecutiva al grup 3 de Segona Catalana. Amb aquesta desfeta, els de Jordi López firmen la pitjor ratxa del que va de temporada, i s'allunyen encara més dels primers classificats. Amb 41 punts, els blau-i-negres es mantenen en quarta posició i però veuen com el líder, l'Atlètic Sant Just, s'escapa amb 51 punts i posa terra de per mig.

El partit s'ha posat coll amunt per l'Atlètic Junior només començar el partit. Quan només havien passat cinc minuts de la primera meitat, Pau Retuerto ha avançat els visitants. Una distància que Jose Manuel García ha ampliat al 35 i que ha complicat la vida als blau-i-negres. Raül Ferrer, però, ha retallat distàncies al darrer instant del primer període per mantenir l'equip dins del partit.

Finalment, cap dels dos equips ha alterat el resultat del marcador, i els tres punts han marxat cap a l'Hospitalet. A la propera jornada, l'Atlètic Junior visitaran el camp del Marianao Poblet, equip de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.