L'Atlètic Junior vol curar les seves ferides amb una victòria al Bellvitge

Els de Jordi López han caigut a la quarta posició i les opcions de lluitar per l'ascens comencen a reduir-se


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla / Foto: Atlètic Junior

Imatge de la plantilla / Foto: Atlètic Junior

Un Atlètic Junior ferit després de la derrota a l'últim sospir davant el Sant Quirze rep aquest diumenge la visita del Bellvitge a la 23a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Jordi López, que no han aconseguit adoptar una regularitat en els resultats, han caigut a la quarta posició amb 41 punts i han vist com fins a tres equips més s'han sumat a la lluita per la tercera plaça, que actualment ocupa la Joventut Ribetana amb 43 punts. Un d'aquests equips que apunta cap a la part alta de la taula és precisament el Bellvitge, que arriba en bona dinàmica després de sumar dues victòries consecutives i arribar als 37 punts. El partit es jugarà a les dotze del migdia al camp de futbol del Junior.

La gran dinàmica dels tres primers classificats ha condemnat al conjunt blau-i-negre a veure com les seves opcions de lluitar per l'ascens s'han esfumat pràcticament per complet. El líder, l'Atlètic Sant Just, es troba a nou punts dels santcugatencs i encadena vuit jornades seguides sense perdre. El Martorell, per la seva banda, ocupa la segona plaça amb 48 punts i firma un registre d'11 partits puntuant. Però qui es troba en millor moment de forma és, sens dubte, la Joventut Ribetana: encadena 13 partits sense perdre i la seva última derrota es remunta a principis de novembre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.