Un gol a l'últim suspir del Canyelles roba dos punts al Valldoreix FC

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El Valldoreix FC empata davant el Canyelles a la 20a jornada del grup 2 de Segona Catalana (1-1) en un partit que els de Jose Vargas estaven guanyant al minut 91, però els visitants han aconseguit igualar el marcador en una de les darreres jugades del duel. La igualtat ha estat la tònica dominant la major part del partit, i no ha estat fins al minut 83 que Nico ha avançat als locals amb un gran gol. Xavier González pels locals ha estat l'encarregat de firmar les taules. Amb aquest empat, els verd-i-blancs encadenen tres jornades consecutives sense guanyar però es mantenen a la part mitja de la taula amb 24 punts. A la propera jornada, el Valldoreix visitara el camp del Parc, rival directe.