L'Atlètic Junior, invicte i amb el segon millor registre golejador de Segona Catalana


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior ocupa la segona posició al grup 3 de Segona Catalana

L'Atlètic Junior ocupa la segona posició al grup 3 de Segona Catalana

L'Atlètic Junior ha iniciat la lliga al grup 3 de Segona Catalana de futbol com un tro amb una segona plaça després de sis jornades. Els santcugatencs tenen el segon registre més golejador dels sis grups de Segona Catalana, únicament superats pel Mataró. Els blau-i-negres han marcat 17 gols en sis jornades, i els mataronins han sumat 19 dianes.

Bons registres

La fusió entre el Junior FC i l'Atlètic Rubí aquest estiu va donar com a resultat l'Atlètic Junior. La plantilla, integrada per jugadors de totes dues entitats, i l'arribada d'altres com Ruy Gama del San Cristóbal, Pablo Alonso del Sant Quirze i Aleix Sánchez del juvenil del Sant Andreu ha donat uns resultats brillants. L'equip encara no ha perdut i presenta un balanç de quatre victòries i dos empats.

Potencial ofensiu

En el capítol golejador, l'equip suma un balanç de gairebé dos gols a favor per partit i ha marcat 17. D'aquests 17 gols, 15 es reparteixen entre quatre jugadors. Ruy Gama ha anotat 5 dianes, Pablo Alonso i Carlos Esteban n'han fet 4 i David Bartumeus ha marcat dos. Els blau-i-negres visiten aquest diumenge el camp del Bellvitge, conjunt de la zona baixa de la classificació.

Ruy Gama ressalta la bona feina ofensiva de l'equip.








Ruy Gama

El secret d'aquest inici és que sempre pensem en la porteria rival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.