El femení del Sant Cugat FC remunta i s'estrena amb triomf davant l'Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El femení del Sant Cugat FC supera (2-1) la Fundació Atlètic Vilafranca en la primera jornada de Preferent. Les de Tono Cadevall han hagut de remuntar el gol inicial de les visitants i han donat la volta al marcador amb dianes d'Eli i de Feliu.

Les santcugatenques han acabat somrient després d'aixecar un partit que s'havia posat coll amunt en el primer temps. Les de Vilafranca han estat efectives i han obert el marcador mitjançant Mireia Llosas a la sortida d'un córner. Malgrat el domini local, al descans s'ha arribat amb avantatge per a les visitants.

En el segon temps, el domini vermell-i-negre s'ha traduït en gols. Primer Elisabet Romero amb un bona internada per banda dreta que ha sabut definir molt bé davant la porteria. I per culminar la remuntada, Marta Feliu ha fet el segon que deixava el tres punts a la ZEM Jaume Tubau.

Així doncs, tres punts en l'estrena oficial de l'equip que la setmana que ve visita el Fundació Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.