El Sant Cugat FC iniciarà la temporada a Llagostera i l'acabarà a Girona


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la plantilla 2018-2019

Imatge de la presentació de la plantilla 2018-2019

ElSant Cugat FC ja coneix el calendari per a la temporada 2018-2019 en el grup 1 de Primera Catalana que s'iniciarà el primer cap de setmana de setembre. Els vermell-i-negres comencen com a visitants en el camp de la UE Llagostera B i acabaran el darrer cap de setmana de maig visitant el Girona B.

La sort ha volgut que els de Joan Garcia iniciïn la temporada en el camp de la UE Llagostera B, precisament el rival que els va endosar la golejada més gran de la temporada passada. I acabaran la lliga lluny de la ZEM Jaume Tubau, en la visita al Girona B, equip nouvingut a la categoria després de pujar del grup 1 de Segona Catalana.

Un grup 1 on els santcugatencs viuran alguns derbis vallesans en els enfrontaments contra el Sabadell Nord i la UE Rubí, tots dos equips que acaben de pujar dels grups 4 i 3 respectivament de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.