El Sant Cugat FC afronta una setmana clau amb tres partits vitals per seguir aferrant-se a la permanència

El SantCu, a seguir sumant

Futbol

Publicat el 28/abr/18 per Albert Diumenjó

Un Sant Cugat FC entestat en seguir al grup 1 de Primera Catalana de futbol estrena una setmana clau per les seves aspiracions aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al camp del desè, La Jonquera. Els santcugatencs, a més, es veuran les cares amb el Vic aquest dimarts a les sis de la tarda en partit corresponent a la 26a jornada, que es va ajornar per la forta pluja que va caure a Sant Cugat. Els de Joan Garcia, que són a dos punts de la permanència i fa cinc jornades que no perden, tanquen el tram de corbes dissabte que ve a casa davant el Farners, que ocupa la sisena posició.

Els santcugatencs estrenen una setmana clau al camp d'un equip que l'any passat militava a Tercera Divisió. Si bé La Jonquera no té possibilitats de recuperar la categoria, l'equip té la permanència pràcticament a la butxaca amb 39 punts. Els jonquerencs són un conjunt compacte amb bon tracte de pilota, que s'associa al voltant de Guillem Cornellà, pedra angular del projecte.

L'equip haurà de repetir la gesta de la jornada passada al camp de la Montañesa, fer un esforç defensiu majúscul per esgarrapar un bon resultat a domicili. Els de Joan Garcia no tindran temps de descans perquè aquest dimarts recuperen el partit ajornat davant el Vic, el quart classificat. L'equip vigatà visita Sant Cugat sense al·licients ja que té la permanència assegurada i no té opcions d'ascendir, mentre que els santcugatencs s'hi juguen mitja vida en els duels a casa.

El SantCu provarà de sumar sis de sis abans de tancar el seu 'tourmalet' particular com a local davant el Farners, el sisè, dissabte que ve.