El SantCu es juga mitja vida aquest diumenge al camp de la UE Castellar

Imatge del partit d'anada

Futbol

Publicat el 17/mar/18 per Pedro Miserachs

El Sant Cugat FC visita aquest diumenge a un quart d'una del migdia la UE Castellar a la vint-i-cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Partit clau per als santcugatencs, penúltims a la classificació, que s'enfronten al cuer i necessiten els tres punts per continuar amb opcions de salvar la categoria.

El partit davant el Castellar és com una final per als vermell-i-negres. Tot el que no sigui guanyar, serà un pas enrere crític per a les seves aspiracions de permanència a Primera Catalana, ja que ara mateix són a quatre punts de la salvació. La passada setmana van aconseguir un empat contra un altre rival directe, el Banyoles, però toca començar a sumar de tres en tres. El Castellar, que té la salvació a 15 punts, només pot pensar en el triomf davant els santcugatencs si encara vol creure en una permanència que sembla gairebé impossible.

En el partit d'anada, el SantCu va superar clarament els castellarencs en la que ha estat la victòria més contundent d'aquesta temporada (5-1). Però ara la situació és extrema i qualsevol resultat que signifiqui tornar amb els tres punts cap a Sant Cugat serà benvingut.