Un SantCu en hores baixes rep el Banyoles amb l'obligació de guanyar de cara a la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada dels santcugatencs

Imatge d'aquesta temporada dels santcugatencs

Un Sant Cugat FC tocat per culpa dels mals resultats rep la visita d'un rival directe en la lluita per la permanència, el Banyoles, aquest dissabte quan faltin cinc minuts per un quart de set de la tarda. Els vermell-i-negres han encaixat nou gols en els últims dos partits i segueixen en penúltima posició del grup 1 de Primera Catalana amb 21 punts, tres punts per sota de la salvació. Els santcugatencs tenen una bona oportunitat per agafar aire ja que l'equip que marca el tall del descens és el rival d'aquesta jornada.

Els homes de Joan Garcia s'encomanen a la ZEM Jaume Tubau per fer creu i ratlla als partits anteriors i oblidar els compromisos davant el Manresa i el filial del Llagostera. L'equip vermell-i-negre ha de reconduir la dinàmica per retrobar-se amb el triomf quan resten 11 partits per al final de la temporada regular, i les dues següents cites es presenten vitals: a casa davant un Banyoles que té només tres punts més i al camp del cuer, el Castellar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.