El Valldoreix es veu les cares amb el Racing Vallbona: un matx entre el líder i el tercer


  • Comparteix:

El Valldoreix, líder ferm / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix, líder ferm / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC s'enfronta aquest diumenge a les dotze del migdia amb el Racing Vallbona, en un matx que enfrontarà el líder destacat del grup 11 de Tercera Catalana amb el tercer classificat. Els valldoreixencs segueixen com un coet cap a l'ascens a Segona Catalana, i fa ja set partits que no perden. A hores d'ara, tenen un marge d'11 punts respecte el segon, el Sant Ignasi, i el tercer, el seu rival aquest cap de setmana, es troba afamat de punts després de sumar un empat i una derrota.

També a Tercera Catalana però al grup 6, el Mira-sol Baco visita a un quart d'una del migdia de diumenge el San Lorenzo: és el partit més complicat per als verd-i-negres, tenint en compte que visiten el líder. Els verd-i-negres són novens amb 32 punts. Al mateix grup però a dos quarts de set, el Junior B intentarà tallar la ratxa de dues derrotes seguides contra el filial del Cerdanyola, dotzè, un lloc i cinc punts per sobre que els santcugatencs. El filial del SantCu ha ajornat el seu partit aquest cap de setmana.

Al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat provarà d'assaltar el lideratge. Els blaugrana juguen a casa dissabte a dos quarts de vuit del vespre contra l'últim, l'Ullastrell, i esperaran una ensopegada del líder, el Matadepera B, que rep el desè, el Can Colapi de Terrassa. Els de Matadapera tenen un punt més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.