Un SantCu entestat en ser de Primera Catalana s'encoratja per rebre el segon classificat, el Manresa


  • Comparteix:

El SantCu suma dos empats i una victòria en les últimes tres jornades

El SantCu suma dos empats i una victòria en les últimes tres jornades

El Sant Cugat FC vol perpetuar la millora de l'equip davant el segon classificat, el Manresa, aquest dissabte quan faltin cinc minuts per un quart de set de la tarda. Els vermell-i-negres van aconseguir un triomf de prestigi al camp del Can Vidalet i volen sumar un resultat positiu que els permeti sortir de les places de descens. L'equip de Joan Garcia ocupa la penúltima posició al grup 1 de Primera Catalana amb 21 punts, a només un punt de la permanència.

El triomf balsàmic a domicili davant el Can Vidalet deixa la salvació a un punt de distància. La primera victòria de l'era Joan Garcia s'ha aconseguit lluny de la ZEM Jaume Tubau i els vermell-i-negres volen repetir la gesta a casa amb els seus davant un rival d'alçada. El SantCu, amb Garcia a la banqueta, ha puntuat en totes les jornades que ha disputat, amb un balanç de dos empats i un triomf.

L'arribada del Manresa a Sant Cugat, però, fa perillar aquesta estadística. Els manresans són el segon equip més en forma del grup, a cinc punts del líder, la Fundació Grama. L'equip només ha perdut quatre partits aquesta temporada però totes la desfetes les ha encaixat com a local, és a dir, el Manresa encara no coneix la derrota com a visitant.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.