El femení del Sant Cugat FC busca una nova victòria davant l'Estartit després d'espantar els fantasmes


  • Comparteix:

Ari Forment és la màxima golejadora de l'equip vermell-i-negre

Ari Forment és la màxima golejadora de l'equip vermell-i-negre

El femení del Sant Cugat FC vol ampliar la bona dinàmica de resultats amb un triomf davant l'Estartit, el setè classificat, aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Les vermell-i-negres van trencar amb una ratxa negativa de vuit jornades sense guanyar i busquen la segona victòria de la temporada a casa per allunyar-se del descens. L'equip de Toni Polidano ocupa la desena posició al grup 1 de Preferent de futbol amb 19 punts.

El SantCu va espantar els fantasmes amb un sòlid triomf davant el segon classificat, el Vic, després de vuit jornades sense assaborir els tres punts. Les noies de Toni Polidano van recollir els fruits del bon joc, que fins aleshores no les havia afavorit en resultats. Les vermell-i-negres volen fer-se fortes a la ZEM Jaume Tubau per aconseguir la segona victòria de la temporada a casa.

L'Estartit arriba a Sant Cugat en un moment delicat. L'equip de la Costa Brava encadena sis jornades sense guanyar, amb un parcial de dos empats i quatre derrotes. En el partit de la primera volta els equips es van repartir els punts en un partit sense gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.