El Sant Cugat FC trenca amb la mala dinàmica amb un treballat triomf al camp del segon, el Vic

Les santcugatenques acumulen un balanç de cinc victòries, quatre empats i set derrotes

El femení del Sant Cugat FC aconsegueix un triomf de mèrit (0-2) al camp del segon classificat, el Vic Riuprimer, a la 17a jornada del grup 1 de Preferent de femení. Les noies de Toni Polidano trenquen amb una ratxa de vuit jornades sense guanyar i agafen aire per allunyar-se de la zona perillosa de la taula. L'equip vermell-i-negre ocupa la desena posició amb 19 punts.

El femení del Sant Cugat FC arribava a la cita amb l'obligació d'esvaïr els fantasmes i allargar les bones sensacions al camp per aconseguir un resultat favorable. La primera part ha estat molt igualada i cap dels dos equips ha dominat el joc amb claredat. El Vic ha tingut més presència a l'àrea rival però la seguretat defensiva del SantCu ha mantingut l'empat a 0 al descans.

Les santcugatenques han tancat el partit en dues jugades de contraatac i Alexandra Palencia i Marta Feliu les han culminat per posar-se per davant en el marcador. Les de Polidano han reculat metres i han sabut aguantar els atacs del Vic per sumar una victòria decisiva al camp del segon classificat.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que avui l'equip ha tingut la recompensa que li ha faltat en jornades anteriors.

Toni Polidano

L'equip havia fet mèrits per guanyar els partits de les jornades passades. Avui l'equip ha treballat molt bé i defensivament ha estat d'onze

La setmana que ve les santcugatenques reben la visita de l'Estartit, el sisè classificat.