El Junior desaprofita un avantatge de dos gols i cau contra el Marianao Poblet

Imatge d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 7/gen/18 per Joan Garcia

El Junior perd (3-2) en la seva visita al Marianao Poblet a la setzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs jugaven amb superioritat des del 22 de la primera part i guanyaven en el minut 60 per dos gols de diferència, però han vist com els de Sant Boi del Llobregat els remuntaven amb un tercer gol gairebé a les acaballes del partit. És la tercera jornada consecutiva que els de Hans Schonhoffer es queden sense aconseguir el triomf.

De nou, els blau-i-negres han mostrar una fragilitat defensiva que els ha condemnat a una nova derrota, la novena aquesta temporada. El Junior està pagant molt cars els errors en defensa i, tot i portar una bona mitjana de gols a favor, és el tercer equip més golejat del grup.

El primer temps ha acabat amb un avantage mínim dels de Hans Schonhoffer, que s'han avançat mitjançant un gol de Raul Ferrer gairebé a les acaballes. Els locals han jugat des del minut 22 amb un home menys per expulsió de Carlos González.

A la represa, han fet més gran l'avantatge quan Abu Rafiu ha fet el segon. Semblava que el partit quedava vist per sentència, però els locals han reaccionat i en tres minuts han empatat el partit amb gols d'Iván Fernández i Adrià Espinosa.

Tot i jugar amb un home menys, el Marianao s'ha endut el gat a l'aigua. En el 87, Joel Paredes ha anotat el tercer i definitiu gol que donava la victòria als locals.

L'entrenador del Junior, Hans Schonhoffer, creu que el seu equip dóna moltes facilitats.

Hans Schonhoffer

Hem facilitat l'opció de remuntar al rival i en el descompte ens han aconseguit el gol que ens ha costat la derrota. Hem estat molt tous i ho hem pagat.

La setmana que ve, els santcugatencs, catorzens amb 17 punts, reben un rival directe, el Molins de Rei, tretzè amb 19 punts.