El SantCu femení desafia les baixes i la manca de gol davant el Sant Gabriel B

El SantCu intentarà redreçar el rumb

Futbol

Publicat el 6/gen/18 per Dani Aguilà

El Sant Cugat FC femení intentarà fer front a les nombroses baixes que arrossega i a la poca efectivitat golejadora que registra en els últims enfrontaments per superar el Sant Gabriel B en el primer partit de l'any i últim de la primera volta a Preferent. El SantCu visita les adrianenques aquest diumenge a les dues de la tarda. Toni Polidano, tècnic de l'equip, ha assegurat s'està fent un joc més vistós que fa unes setmanes, quan l'equip sumava millors resultats, i que cal polir alguns detalls per tornar al camí dels punts.

Al final de la jornada 7, el Sant Cugat FC femení, recent ascendit a la categoria, era tercer amb 14 punts, els mateixos que el segon, el Vic Riuprimer, i que el líder, el Sant Pere Pescador, que tenia un partit menys. Des de llavors, és a dir, des de finals d'octubre, l'equip encara no ha guanyat. Una ratxa de quatre derrotes i dos empats l'han situat setè, precisament a 14 punts de marge del líder, que segueix sent el Sant Pere Pescador.

Ara bé, Polidano assenyala que, tot i el que diuen els resultats, el joc ha anat a millor, i ara espera culminar-ho amb punts i, sobretot, gols: la gran mancança en els últims sis partits, en què només se n'han anotat tres. Amb les baixes de fins a nou jugadores, algunes de les quals peces importants de l'equip, el SantCu estrena any davant un Sant Gabriel B que és rival directe: suma un punt més i és cinquè. 'Poli' apel·la a tenir el control del matx.

Toni Polidano

Crec que si l'equip està amb confiança s'ho pot passar bé, perquè és un camp gran i es pot tenir la pilota amb facilitat. Intentarem controlar-lo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per arribar en bon estat de forma, l'equip s'ha exercitat des d'aquest dimarts, amb només aquest dissabte de descans.