El Junior frena el líder, el Vilanova, i suma el primer empat de la temporada

El Junior empata (2-2) davant el CF Vilanova a l'onzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un matx que els santcugatencs guanyaven per 2 a 0 al minut 60 i que han vist com els vilanovins, líders, aconseguien empatar ràpidament. Als darrers minuts tots dos equips han tingut opcions clares per endur-se el triomf i el protagonisme ha estat dels dos porters.

El partit ha començat amb molt de ritme i una clara ocasió per als visitants, que han reclamat un gol fantasma després d'un xut llunyà de Codina que s'ha empassat el porter del Junior i finalment ha pogut rectificar. Als primers minuts, el Vilanova ha generat més arribades a la porteria santcugatenca, i poc a poc els locals s'han tret la pressió i han buscat crear perill amb xuts llunyans. Un primer temps igualat amb ocasions per a totes dues bandes, però que ha acabat amb el marcador inicial.

Ha estat al segon temps quan els dos conjunts han afinat la punteria i ha començat la pluja de gols. Primer Àlex Pérez, que ha transformat per al Junior un penal comès pel porter visitant sobre Bartu. Sense temps gairebé perquè el Vilanova reaccionés, de nou el Junior ha marcat mitjançant en aquest cas Kada, que ha aprofitat un rebuig del porter després d'un xut de Bartu.

El partit es posava molt de cara per als santcugatencs que amb una gran efectivitat en el segon temps, tombaven el líder. Però els vilanovins, un conjunt molt seriós i que domina moltes facetes del joc, no ha abaixat els braços i no ha trigat gaire en aconseguir l'empat. Un gol d'Iker Latre després d'una bona jugada de Marcel retallava distàncies i el 'killer' del Vilanova, Valldosera, ha aprofitat una centrada que l'ha deixat sol davant Pulido per fer l'empat a falta de 20 minuts.

Amb el gol, els visitants s'han crescut i han buscat completar la remuntada amb el tercer, però un gran Pulido sota pals ho ha evitat. Fins i tot els santcugatencs podrien haver-se endut la victòria amb dues ocasions de Bartu que ha tret molt bé el porter visitant Arnalot.

El tècnic del Junior, Hans Schonhofer, creu que han tingut la victòria a les mans, però els rivals s'han activat amb el 2 a 1.

Hans Schonhofer

La llàstima ha estat que ells s'han activat amb el 2 a 1. Han canviat el ritme i hem passat uns minuts que ens han desbordat i hem patit.

Amb l'empat, el primer de la temporada pel Junior, els santcugatencs sumen 13 punts i es mantenen a la zona mitja de la taula. La setmana que ve visiten l'Atlètic Sant Just.