El SantCu femení visita el Fundació Atlètic Vilafranca amb la segona posició a l'hortizó


  • Comparteix:

El SantCu s'ha alçat fins les primeres posicions de Preferent

El SantCu s'ha alçat fins les primeres posicions de Preferent

El Sant Cugat FC femení provarà a ampliar aquest diumenge a les sis el seu gran moment de joc i resultats al camp del Fundació Atlètic Vilafranca, en una jornada propícia perquè les de Toni Polidano accedeixin a la segona posició de la classificació de Preferent. Les vermell-i-negres visiten el camp del quart per la cua, mentre que el Vic Riuprimer, amb qui es troba empatat a punts el SantCu, es veu les cares a domicili amb el sisè, el Sant Andreu.

Tot i ser un nouvingut a la categoria, el SantCu de Polidano no deixa de donar símptomes de creixement i fa ja jornades que s'ha consolidat com l'equip revelació de la lliga. Després que la Federació Catalana de Futbol resolgués que donava els tres punts a les santcugatenques en el partit davant el Tortosa-Ebre, que no es va presentar al partit de la jornada anterior, el SantCu ha encadenat quatre caps de setmana sumant de tres en tres.

Això l'ha situat empatat al segon lloc amb el Vic Riuprimer, una igualada que es pot desfer aquest cap de setmana tenint en compte que, sobre el paper, qui té un desplaçament més assequible és l'equip vermell-i-negre. Les vilafranquines només han guanyat a la tercera jornada i, precisament, davant l'equip de Tortosa a domicili. Per tant, de moment no s'ha estrenat en el triomf com a local, tot i que tampoc ha caigut: ha sumat quatre empats en quatre enfrontaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.