El Junior s'omple de valentia per trencar la mala dinàmica davant el líder, el Vilanova i la Geltrú


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior rep la visita del líder, el Vilanova Geltrú, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a l'onzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres necessiten una victòria per agafar aire i trencar amb una ratxa negativa de tres desfetes consecutives. Els homes de Hans Schönhöfer ocupen la dotzena posició amb dotze punts.

La temporada intermitent del Junior s'enten a partir de les dinàmiques de resultats. Ara els de Schönhöfer passen per una mala ratxa i necessiten una victòria per alleugerir la seva situació i deixar de caure posicions a la taula. Després de les desfetes davant el Sant Quirze, l'Atlètic Prat Delta i el Begues, l'equip blau-i-negre vol aprofitar el factor camp per sumar tres punts.

Ara bé, tot i jugar com a locals, el Junior rep la visita de l'equip més en forma del grup 3, el Vilanova Geltrú, un dels recent descendits de Primera Catalana. Els visitants són líders amb 25 punts i acumulen un balanç de vuit victòries, un empat i una derrota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.