El SantCu femení comença el curs amb força i s'erigeix com l'equip revelació de Preferent


  • Comparteix:

Bon inici de temporada del SantCu femení

Bon inici de temporada del SantCu femení

El Sant Cugat FC femení ha estrenat en un gran estat de forma categoria i projecte, en el retorn a Preferent amb Toni Polidano al capdavant. Les santcugatenques s'han erigit com l'equip revelació del tercer esglaó del futbol estatal i han sumat 11 punts en sis partits jugats, situant-se a hores d'ara en quarta posició. El tècnic de les vermell-i-negres ha fet bons els pronòstics de principi de curs, en què ja preveia un bon rendiment tenint en compte el potencial de la seva plantilla.

Durant la pretemporada, Toni Polidano va explicar que la imatge mostrada contra equips de categoria superior prometia bones expectatives per al curs, i de moment les setmanes li han donat la raó. Tot i ser un recent ascendit, en els sis primers partits l'equip només ha sumat una derrota, a la tercera jornada, a casa i davant el Porqueres. Més enllà d'aquest partit, les vermell-i-negres s'han desfet del Fontsanta-Fatjó, tercer el curs passat, el Sabadell i el Sant Andreu, i han empatat contra el Vic i L'Estartit, tot un descendit de Segona Divisió.

Segons l'entrenador, més enllà d'aspectes tàctics, tècnics o físics, la clau és l'actitud de les seves jugadores.

Toni Polidano

La clau ha estat la predisposició, implicació, il·lusió i feina que s'ha fet des de la pretemporada.


A més, 'Poli' assegura que no el sorprèn aquest resultat, i no detecta alts nivell d'eufòria a la seva plantilla, tenint en compte que són conscients, diu, de la feina que ha comportat sumar aquests 11 primers punts. De fet, l'equip santcugatenc és a només tres del líder, el Sant Pere Pescador. Aquest cap de setmana té una cita vital per seguir mostrant el seu alt nivell: juga contra el cinquè, el Cerdanyola, que es troba un punt per sota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.