El SantCu femení cerca un triomf davant el Porqueres per ampliar la bona dinàmica i seguir invicte


  • Comparteix:

Les santcugatenques cerquen la segona victòria de la temporada / Font: Futfem.cat

Les santcugatenques cerquen la segona victòria de la temporada / Font: Futfem.cat

El femení del Sant Cugat FC rep aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda el Porqueres a la quarta jornada del grup 1 de la Preferent de futbol. Les noies de Toni Polidano han signat un bon inici de lliga amb un triomf i dos empats i volen ampliar la bona dinàmica per seguir invictes. Les vermell-i-negres encara no han pogut regalar una victòria a la seva afició i el duel d'aquest diumenge és una bona oportunitat per sumar els primers tres punts com a locals.

Una fèrria defensa, amb un únic gol concedit en contra, ha estat determinant perquè el SantCu comencés la temporada amb bon peu. Només el Vic Riuprimer ha estat capaç de veure porteria contra el conjunt dirigit per Toni Polidano, que arriba a la quarta jornada invicte després d'esgarrapar un punt meritori al camp del líder la passada jornada.

La tasca pendent de les vermell-i-negres passa per tenir més encert en els metres finals ja que només han estat capaces de marcar en tres ocasions. El rival d'aquesta jornada, el Porqueres, posarà a prova l'eficiència golejadora de les de Polidano a domicili. L'equip porquerenc arriba a Sant Cugat amb un balanç d'una derrota i un triomf, que van aconseguir com a visitants davant el Molins de Rei, l'avantpenúltim classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.