El SantCu B lidera el grup 6 de Tercera Catalana després de cinc jornades de competició


  • Comparteix:

El SantCu lidera el grup 6 de Tercera Catalana / Font: SantCu

El SantCu lidera el grup 6 de Tercera Catalana / Font: SantCu

El Sant Cugat Futbol Club B lidera el grup 6 de la Tercera Catalana de futbol després de cinc jornades de competició amb 15 punts. Els santcugatencs han sumat cinc triomfs i han iniciat de manera brillant la temporada, tot i ser nouvinguts a la categoria.

El Sant Cugat Futbol Club B ha guanyat els cinc partits que ha disputat fins al moment. Els vermell-i-negres s'han imposat davant el Junior B (3-1), la Románica (2-1), Llorençà (2-1), Pajaril (2-3) i Pueblo Nuevo (5-0). Els santcugatencs són l'equip més golejador del grup amb 15 dianes i el segon que menys n'ha encaixat amb cinc. El tècnic, Josué Olmo, destaca que cal tocar de peus a terra perquè només s'han jugat cinc jornades, però lloa la feina dels jugadors.

Josué Olmo

Els jugadors estan fent una molt bona feina, però només portem cinc jornades.


Els de Josué Olmo defensen el lideratge aquest diumenge al camp del San Lorenzo, segon classificat, a un quart d'una del migdia. Els egarencs tenen dos punts menys que els santcugatencs.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.