El 3r Dia del Soci del Mira-sol Baco tanca el curs amb una previsió d'uns 300 participants


  • Comparteix:

Els jugadors del planter del Mira-sol Baco gaudiran del Dia del Soci

Els jugadors del planter del Mira-sol Baco gaudiran del Dia del Soci

El Mira-sol Baco tanca la temporada 2016/17 aquest dissabte amb el 3r Dia del Soci, una jornada en què jugadors, entrenadors i famílies s'aplegaran a la ZEM de Mira-sol al voltant d'activitats esportives i un sopar. L'organització preveu la participació d'unes 300 persones, en una cita que donarà el tret de sortida a les cinc de la tarda amb sortejos per recaptar fons per al Campus Sant Cugat Índia.

Els primers compassos d'aquesta diada els protagonitzarà la pilota. A partir de les cinc de la tarda, el camp de Mira-sol es dividirà en dos: una meitat servirà perquè els nens i les nenes que ho vulguin juguin a futbol i en l'altra s'organitzarà un torneig d'equips formats per pares i mares i jugadors del planter. Els equips seran de sis persones, amb tres adults i tres nens. A partir de les nou hi haurà la ja tradicional botifarrada de fi de curs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.