El 15è Torneig Mira-sol Baco-3r Memorial Eufrasio Montiel es completa aquest dissabte


  • Comparteix:

L'aleví A, campió la setmana passada

L'aleví A, campió la setmana passada

El 15è Torneig Mira-sol Baco-3r Memorial Eufrasio Montiel tanca les portes aquest dissabte a la ZEM de Mira-sol amb la segona jornada de la competició. El torneig serà en edat aleví, de nou a onze del matí, benjamí, d'onze a dos quarts d'una del migdia, i prebenjamí, de dos quarts d'una a dos quarts de tres de la tarda. La Molletense, l'Escola de Futbol Sabadell, el CP Sarrià, l'Espanyol, el Júpiter i el Club Natació Terrassa són les entitats convidades al campionat.

En edat aleví, la primera en entrar en competició, hi jugaran l'aleví C del Mira-sol Baco, la Molletense i l'EF Sabadell en un dels triangulars, i l'aleví D de l'entitat mirasolenca, també la Molletense i el CP Sarrià en un altre. En categoria benjamí, un dels campionats tindrà com a protagonista el benjamí C del Mira-sol Baco, l'Espanyol i la Molletense, i l'altre reunirà el benjamí D verd-i-negre, l'EF Sabadell i el Júpiter.

A última hora arribarà l'edat més jove, la prebenjamí, i es completaran els triangulars alevins. En edat prebenjamí jugaran el C del Mira-sol Baco, l'Espanyol i el CN Terrassa. A la mateixa hora, a partir de dos quarts d'una del migdia, acabarà l'edat aleví amb la participació de l'aleví E mirasolenc, la Molletense i també el CN Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.