La 15a edició del Torneig Mira-sol Baco reuneix nou equips en les categories prebenjamí, benjamí i aleví


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco organitza de nou el torneig de final de curs

El Mira-sol Baco organitza de nou el torneig de final de curs

Espanyol, Espluguenc, Júpiter, Ripollet, CP Sarrià, EF Sabadell, Cercle Sabadallès i CN Terrassa són els nou equips que disputaran la 15a edició del Torneig Mira-sol Baco aquest dissabte i el que ve. La competició reuneix tres categories, prebenjamí, benjamí i aleví i s'allargarà fins el pròxim 17 de juny amb la jornada de portes obertes i el dia del soci. El torneig, per tant, ocuparà l'activitat dels tres dissabtes que venen a la Zona Esportiva Municipal de Mira-sol.

La primera fase del Torneig Mira-sol Baco, que se celebra aquest dissabte, la disputaran els jugadors verd-i-negres que militin en equips A o B. El cap de setmana següent serà el torn dels prebenjamins, benjamins i alevins que juguen als equips C o D i en totes dues fases els locals es veuran les cares amb equips de renom com l'Espanyol o el CP Sarrià.

En totes les categories l'encreuament serà a tres bandes entre dos equips visitants i un local. Els partits dels prebenjamins seràn de 10 minuts per part, els de benjamins de 12 i els alevins diputaran parts de 15 minuts. Els equips vencedors sumaran tres punts i els que perdin en sumaran un. En cas d'empat cada conjunt rebrà un total de dos punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.